1. apparatuur
 2. DOMO DO464FR 3L.

DOMO DO464FR 3L.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 2 à 3 personen? Dan is de DOMO DO464FR 3L. van Domo een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  DOMO DO464FR 3L. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties DOMO DO464FR 3L.

Merk

Domo

Vermogen

2000 W

Frituursysteem

Olie of vet

Personen

2 à 3 personen

Laadvermogen

1 kg

Inhoud

3 l

Omschrijving van DOMO DO464FR 3L.

Met de DOMO DO464FR 3L heb je niet alleen minder last van frituurluchtjes, maar bak je ook eenvoudiger en sneller frietjes. De geïntegreerde geurfilter in de deksel is effectief en de regelbare thermostaat maakt het instellen van de temperatuur eenvoudig. Daarnaast heeft de friteuse een maximale laadcapaciteit van 900 gram. Dit betekent dat je in één keer frietjes voor 2 à 3 personen kunt bakken. Met het kijkvenster in de deksel volg je het bakproces op de voet. Zo weet je precies wanneer de frietjes de juiste goudgele kleur hebben en je ze uit de olie kunt halen. Wanneer je klaar bent met frietjes bakken, neem je de onderdelen van de friteuse uit elkaar en stop je ze in de vaatwasmachine. Hierdoor hoef je het schoonmaken van de frituurpan niet met de hand te doen. Met de DOMO DO464FR 3L liggen heerlijke frietjes snel op je bord.

Pluspunten
 • Het geurfilter houdt voor een groot deel de baklucht tegen, zodat je huis minder naar eten ruikt

  .

  De dankzij het kijkvenster houd je het eten goed in de gaten

  .

  Het temperatuurlampje geeft aan wanneer de juiste baktemperatuur bereikt is.

Minpunten
 • Bij een frituurpan zonder koude zone gaat de olie een stuk minder lang mee.

Veelgestelde vragen over DOMO DO464FR 3L.

De temperatuur van DOMO DO464FR 3L. gaat tot maximaal 190 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

DOMO DO464FR 3L. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De DOMO DO464FR 3L. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van DOMO DO464FR 3L. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Deksel, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in DOMO DO464FR 3L.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.