1. apparatuur
  2. Inventum GF750S.

Inventum GF750S.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 3 à 4 personen? Dan is de Inventum GF750S. van Inventum een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Inventum GF750S. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Inventum GF750S.

Merk

Inventum

Vermogen

3000 W

Frituursysteem

Olie of vet

Personen

3 à 4 personen

Laadvermogen

1 kg

Inhoud

5 l

Omschrijving van Inventum GF750S.

In de Inventum GF750S bak je eenvoudig genoeg frites en snacks voor een gezelschap van 3 tot 4 personen. De friteuse is uitgerust met een ruime binnenpan die te gebruiken is met de grote mand, of met twee kleine mandjes. Zo kun je verschillende snacks en frites in één keer bakken. Met het venster kun je gemakkelijk de friet en snacks in de gaten houden. Daarnaast voorkomt de geurfilter dat de lucht van de frituur door het hele huis verspreid. Zo geniet je de volgende dag nog na van de frietjesavond. Als kers op de taart zijn de losse onderdelen, zoals de binnenpan en de mandjes, geschikt om in de vaatwasser te plaatsen. Dit scheelt je weer veel afwaswerk.

Pluspunten
  • Met de twee pannen kun je gemakkelijk frietjes en snacks tegelijk bereiden. Je vouwt het handvat van de frituurpan in, zodat je de frituurpan gemakkelijker kunt opbergen. Het geurfilter houdt een groot deel van de bakgeur tegen, zodat je huis minder naar eten zal ruiken.

Minpunten
  • Je houdt zelf in de gaten wanneer je bereiding klaar is, omdat de frituurpan geen timer heeft.

Veelgestelde vragen over Inventum GF750S.

De temperatuur van Inventum GF750S. gaat tot maximaal 190 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Inventum GF750S. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Inventum GF750S. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Inventum GF750S. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Inventum GF750S.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.