1. apparatuur
 2. Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek + Bakvorm.

Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek + Bakvorm.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 3 à 4 personen? Dan is de Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek + Bakvorm. van Philips een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek + Bakvorm. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek + Bakvorm.

Merk

Philips

Vermogen

2000 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

3 à 4 personen

Laadvermogen

1,2 kg

Inhoud

6,2 l

Omschrijving van Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek + Bakvorm.

De Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek + Bakvorm biedt je veel mogelijkheden in het koken en bakken. Met de Rapid Air technologie maak je in een handomdraai heerlijke, knapperige snacks en maaltijden. De zeestervormige bodem zorgt voor een wervelende hetelucht, zodat je ingrediënten mals van binnen en knapperig van buiten worden. Met het kookrek kun je een extra kooklaag toevoegen aan je airfryer, waardoor je meerdere gerechten tegelijk kunt bereiden. De bakvorm is perfect om een kleine taart, quiche of cake te bakken. Het apparaat heeft 7 verschillende bakprogramma's waarmee je gemakkelijk verschillende gerechten bereidt. Je hoeft namelijk geen tijd en temperatuur in te stellen. Ook het laadvermogen is groot genoeg, want je bereidt eten voor 3 tot 4 personen. Zo biedt de Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek + Bakvorm je veel mogelijkheden om heerlijk te koken en bakken voor het hele gezin.

Pluspunten
 • Dankzij de bijgeleverde accessoires kun je verschillende ingrediënten tegelijkertijd klaarmaken of een taart, cake of brood bakken

  .

  Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd

  .

  Het zeestervormige element onderin de airfryer verdeelt de lucht gelijkmatig door de pan met als resultaat een knapperig resultaat.

Minpunten
 • Met een snoerlengte van 0,8 meter heeft de friteuse een plek dicht bij een stopcontact nodig

  .

  De friteuse heeft een stopcontact dicht bij nodig met een snoerlengte van 0,8 meter.

Veelgestelde vragen over Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek + Bakvorm.

De temperatuur van Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek + Bakvorm. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek + Bakvorm. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek + Bakvorm. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek + Bakvorm. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Philips Airfryer XL HD9270/96 + Kookrek + Bakvorm.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.