1. apparatuur
 2. Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal.

Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 5 à 6 personen? Dan is de Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal. van Bourgini een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal.

Merk

Bourgini

Vermogen

1800 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

5 à 6 personen

Laadvermogen

2 kg

Inhoud

6 l

Omschrijving van Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal.

Met de Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal maak je gemakkelijk krokante frietjes, snacks en gerechten voor 6 personen in één keer. De airfryer heeft een capaciteit van 2 kilogram, waardoor je meteen een hele ovenschotel klaar hebt. De 7 automatische programma's maken het kiezen van de juiste instellingen gemakkelijk. Je kunt kiezen uit programma's voor bevroren frietjes, garnalen, vis, kippenpoten en cupcakes. De overige instellingen, zoals temperatuur en baktijd, kun je makkelijk instellen met behulp van het digitale display. Wanneer je klaar bent, reinig je de mand gewoon in de vaatwasser. Hierdoor bespaar je veel schoonmaakwerk en heb je meteen weer genoeg ruimte om de volgende lekkernij te bereiden.

Pluspunten
 • Met de 7 automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd

  .

  Met deze hetelucht friteuse bereid je frietjes voor 6 of meer personen tegelijk

  .

  Je reinigt de mand gemakkelijk in de vaatwasser.

Minpunten
 • Deze hetelucht friteuse heeft geen koele wand, waardoor de buitenkant erg heet is tijdens het gebruik.

Veelgestelde vragen over Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal.

De temperatuur van Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Bourgini Health Fryer Plus 6.0L XXL Digitaal.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.