Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 3 à 4 personen? Dan is de Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset. van Princess een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset.

Merk

Princess

Vermogen

1500 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

3 à 4 personen

Laadvermogen

1,2 kg

Inhoud

4,5 l

Omschrijving van Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset.

Met de Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset kan je eenvoudig een verscheidenheid aan gerechten klaarmaken. In de set zitten 10 verschillende accessoires: een bakblik, pizzapan, grillrekje, 6 siliconen cakevormpjes en een siliconen onderzetter. Met deze airfryer kan je verse frietjes, vis en vlees bakken, maar ook brood en cake. Je kunt tegelijkertijd 6 porties friet maken wat deze frituurpan ideaal maakt voor middelgrote gezinnen. De Aerofryer is uitgerust met 8 voorgeprogrammeerde bakprogramma's en een draaiknop waarmee je de temperatuur en tijd kunt regelen. Het handvat blijft koud en warmt tijdens het gebruik niet op. Na gebruik kun je het mandje in de vaatwasser afwassen. Met de Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset kun je gemakkelijk en snel de lekkerste gerechten maken. Het grote voordeel is dat je alles met één apparaat kan bereiden, waardoor je veel tijd en energie bespaart. De Aerofryer is onmisbaar voor iedereen die houdt van een gezonde maaltijd. Geniet van gezonde maar ook heerlijke gere.

Pluspunten
  • Dankzij de 10-delige accessoireset kun je gemakkelijk verschillende gerechten bereiden

    .

    Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd

    .

    Met deze hetelucht friteuse kun je tegelijk frietjes voor 3 à 4 personen bereiden.

Minpunten
  • Met een snoerlengte van 0,7 meter heeft de friteuse een stopcontact in de buurt nodig.

Veelgestelde vragen over Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset.

De temperatuur van Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig:

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Princess Digital Aerofryer XXL - 4.5 L Stainless Steel Housing + Accessoireset.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.