Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 4 à 5 personen? Dan is de Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL. van Princess een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL.

Merk

Princess

Vermogen

1700 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

4 à 5 personen

Laadvermogen

1,5 kg

Inhoud

5,5 l

Omschrijving van Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL.

Met de Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL kun je in een mum van tijd voor het hele gezin friet maken. De airfryer heeft een ruime inhoud, waardoor je gemakkelijk een hele zak friet kunt bakken. Daarnaast is de airfryer voorzien van 8 verschillende programma's. Hiermee bereid je eenvoudig verschillende maaltijden, zonder dat je zelf de temperatuur hoeft in te stellen. Bovendien kun je gemakkelijk kiezen voor een programma voor het bakken van cake of het braden van kip. Het touchscreen display zorgt ervoor dat je eenvoudig een programma kunt selecteren. Je hebt geen last van baklucht in huis, want de Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL is voorzien van een geurfilter. Daarnaast heeft de airfryer een koele wand, waardoor je veilig de airfryer kunt aanraken. Ook is er een oververhittingsbeveiliging waardoor je de airfryer met een gerust hart kunt gebruiken.

Pluspunten
  • In deze frituurpan kun je friet maken voor 4 tot 5 personen tegelijk. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. Het geurfilter houdt een groot deel van de baklucht tegen, zodat je huis minder naar eten zal ruiken.

Minpunten
  • De losse onderdelen zijn niet vaatwasserbestendig en dus moet je ze met de hand schoonmaken.

Veelgestelde vragen over Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL.

De temperatuur van Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL. gaat tot maximaal 200 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL. is eenvoudig te bedienen door middel van Touchscreen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig:

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.