1. apparatuur
  2. Ninja AF400EU.

Ninja AF400EU.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 5 à 6 personen? Dan is de Ninja AF400EU. van Ninja een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Ninja AF400EU. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Ninja AF400EU.

Merk

Ninja

Vermogen

2470 W

Frituursysteem

Hete lucht

Personen

5 à 6 personen

Laadvermogen

2,8 kg

Inhoud

9,5 l

Omschrijving van Ninja AF400EU.

Met de Ninja AF400EU kun je gemakkelijk twee gerechten tegelijk bereiden. Het apparaat is voorzien van twee frituurpannen die je los van elkaar kunt instellen. Hiermee kun je bijvoorbeeld frietjes en groenten tegelijk bereiden. De Match functie stelt de twee pannen precies op dezelfde instellingen, zodat je de portie gemakkelijk kunt verdubbelen. Samen hebben de twee frituurpannen een laadvermogen van 2,8 kilogram. Hiermee kun je in één keer voor meer dan 6 personen frietjes bakken. Verder heeft de Ninja AF400EU 6 automatische bakprogramma's. Met de draaiknop kies je gemakkelijk het programma dat je nodig hebt. Zo heb je bakken, braden, opwarmen of drogen. Met het Max Crisp programma bak je bevroren voedsel in een mum van tijd krokant. Na gebruik kun je de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser reinigen. Daardoor is de Ninja AF400EU een ideaal apparaat voor iedereen die graag gezond en gemakkelijk eet.

Pluspunten
  • Dankzij de twee pannen kun je gemakkelijk frietjes en groenten tegelijk bereiden. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. In deze hetelucht friteuse kun je tegelijk frietjes bereiden voor meer dan zes personen.

Minpunten
  • De friteuse heeft geen ingebouwd vetfilter om vet af te voeren tijdens het bakken.

Veelgestelde vragen over Ninja AF400EU.

De temperatuur van Ninja AF400EU. gaat tot maximaal 240 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Ninja AF400EU. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Ninja AF400EU. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen, Druktoetsen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Ninja AF400EU. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Binnenpan, Grillrooster, Mandje

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Ninja AF400EU.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.