1. apparatuur
 2. Fritel Turbo SF4153 Rood.

Fritel Turbo SF4153 Rood.

5/5

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een airfryer. Waarom? Een airfryer is multifunctioneel door de velen gerechten die je er mee kunt bereiden. Daarnaast is het gezonder en makkelijk schoon te houden. Ben jij op zoek naar een airfryer voor 3 à 4 personen? Dan is de Fritel Turbo SF4153 Rood. van Fritel een goede optie voor jou. Bekijk de specificaties hieronder of  Fritel Turbo SF4153 Rood. de juiste aankoop is voor jou.


Specificaties Fritel Turbo SF4153 Rood.

Merk

Fritel

Vermogen

2200 W

Frituursysteem

Olie of vet

Personen

3 à 4 personen

Laadvermogen

1,2 kg

Inhoud

3 l

Omschrijving van Fritel Turbo SF4153 Rood.

De Fritel Turbo SF4153 Rood is een multifunctionele frituurpan waarin je op een snelle en energiezuinige manier frietjes kunt maken. Het dubbele verwarmingselement verwarmt het vet of de olie sneller, waardoor je minder vet of olie verbruikt. De friteuse heeft een speciale stand voor het smelten van vast vet, zodat je ook met vast vet kunt frituren. De draaiknop maakt het aanpassen van de baktemperatuur gemakkelijk. Het temperatuurlampje geeft aan wanneer het vet op de juiste temperatuur is. De koude zone filtert frituurresten naar de bodem, waardoor je vet of olie langer meegaat. Na gebruik is de frituurpan eenvoudig schoon te maken en kunnen de losse onderdelen in de vaatwasser of met de hand worden afgewassen. De Fritel Turbo SF4153 Rood is dus niet alleen snel, maar ook energiezuinig.

Pluspunten
 • In deze frituurpan kun je frietjes voor 3 tot 4 personen tegelijk bereiden

  .

  Dankzij de koude zone gaat de olie langer mee en is minder vaak verversen noodzakelijk

  .

  Door het uitneembare verwarmingselement is de bodem van de frituurpan gemakkelijk schoon te maken.

Minpunten
 • Je houdt zelf in de gaten wanneer jouw bereiding klaar is, want de frituurpan heeft geen timer.Je houdt zelf in de gaten wanneer je bereiding klaar is, want de frituurpan heeft geen timer.

Veelgestelde vragen over Fritel Turbo SF4153 Rood.

De temperatuur van Fritel Turbo SF4153 Rood. gaat tot maximaal 190 °C. Controleer of deze temperatuur voldoende is voor de recepten die jij graag wilt maken.

Fritel Turbo SF4153 Rood. heeft instelbare temperatuur: Ja.

De Fritel Turbo SF4153 Rood. is eenvoudig te bedienen door middel van Draaiknoppen voor optimaal gebruik.

Wanneer je een vaatwasser hebt en je graag daar de onderdelen van Fritel Turbo SF4153 Rood. schoomaakt, zijn de volgende onderdelen vaatwasbestendig: Behuizing, Binnenpan, Deksel

Wat fijn om te horen dat je interesse hebt in Fritel Turbo SF4153 Rood.! Je kunt deze online aankopen via de volgende link.